Laatste week voor inschrijven Grote Prijs van Dordt

15 oktober 2019
Laatste week voor inschrijven Grote Prijs van Dordt

DORDRECHT - Dinsdag 22 oktober sluit de inschrijving voor de muzikantencompetitie Grote Prijs van Dordt. De Popcentrale is op zoek naar muzikanten met serieuze ambities, die zijn of haar talent wil laten zien. Door in te schrijven maken de artiesten kans op een flinke carrièreboost met te gekke prijzen, zoals een optreden op Wantijpop 2020, Big Rivers 2020, studiotijd, een professionele fotoshoot en nog veel meer interessante prijzen die je een stapje verder helpen.

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten door middel van aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

DJ’s, bands, rappers, songwriters. Alle soorten artiesten kunnen zich inschrijven voor de Grote Prijs van Dordt. Naar aanleiding van de inschrijvingen worden de voorrondes ingedeeld.
De Popcentrale ondersteunt lokaal en regionaal talent en de Grote Prijs van Dordt één van de stappen in de reis naar de top. 

Eerdere winnaars
De vorige editie van de Grote Prijs van Dordt werden gewonnen door de alternatieve rockband Charades en de hiphopproducer ZY. Charades won daarmee een optreden op Wantijpop en Charge Festival en ZY is inmiddels bezig met het organiseren van zijn eigen feest.

De te winnen prijzenpakketten van de Grote Prijs van Dordt sluiten aan bij de behoeften die artiesten hebben en bevatten bijvoorbeeld te gekke optredens, promotiepakketten, fotoshoots en studiotijd. Het complete prijzenpakket wordt later bekendgemaakt.

Inschrijfcriteria
• De meerderheid van de act woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
• De artiest kan 20 minuten aan eigen werk spelen/draaien
• De artiest heeft audio opnames van minimaal drie nummers beschikbaar.
Inschrijving
Ambitieuze muzikanten kunnen zich inschrijven via https://www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt. De inschrijving sluit op dinsdag 22 oktober 2019, 14:00 uur.

Foto hierboven: Winnaar Grote Prijs van Dordt Bands 2019: Charades (Foto: Danny van der Weck)
Foto hieronder: Persfoto Grote Prijs van Dordt: Vermin (Foto: Danny van der Weck)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.