Ticketverkoop World Cup Shorttrack Sportboulevard Dordrecht van start

01 november 2019 door Hennie van der Zouw
Ticketverkoop World Cup Shorttrack Sportboulevard Dordrecht van start

DORDRECHT - Vanaf zaterdagmiddag kunnen shorttrack liefhebbers tickets bemachtigen voor de World Cup Shorttrack Finals die van 14 t/m 16 februari 2020 verreden zullen worden in de Sportboulevard Dordrecht! De beste shorttrackers ter wereld, aangevoerd door gouden medaille winnaar Suzanne Schulting, zullen wederom hun opwachting maken en gegarandeerd voor het spektakel zorgen waar shorttrack om bekend staat.

Het is de vierde keer dat Dordrecht de organisatie van de ISU World Cup op zich neemt. Eerder was de Sportboulevard in 2012, 2016 en 2017 het toneel van de strijd om de wereldbeker. Daarnaast is twee keer het Europees kampioenschap in de stad gehouden, in 2015 en 2019. Met de titel op de 1500 meter en winst in de superfinale pakte Suzanne Schulting in 2019 ook de allround titel. Bij de mannen veroverde de Hongaar Sandor Shaolin Liu de gouden medaille.

Zaterdag gaat het internationale Shorttrack seizoen officieel van start gegaan met de eerste van zes World Cups, in Salt Lake City. Het Nederlandse team start nog zonder Sjinkie Knegt die herstellende is van een ernstig brandongeluk in januari dit jaar. Het team reist daarna naar Montreal (Canada), Nagoya (Japan), Shanghai (China), Dresden (Duitsland) alvorens naar Dordrecht af te reizen.

Voor meer informatie en tickets ga naar: https://www.schaatsen.nl/kalender/2020/2/isu-world-cup-6-st/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.