Verdachte steekincident Jumbo supermarkt aangehouden

02 november 2019
Verdachte steekincident Jumbo supermarkt aangehouden

DORDRECHT - Zaterdagochtend rond 08.00 uur raakte een 47-jarige man uit Dordrecht gewond bij een steekincident. Dit gebeurde in de Jumbo supermarkt aan het P.A. de Kok-plein in winkelcentrum Sterrenburg.

De verdachte, een 50-jarige Dordtenaar meldde zichzelf kort na het incident op het politiebureau. Hij werd aangehouden en het mes is in beslag genomen.

Vermoedelijk zijn de twee mannen bekenden van elkaar en kregen ze ruzie waarop de één de ander stak. Het slachtoffer wordt aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar. Er zijn diverse getuigen gehoord en de politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.