Rijden onder invloed kost bestuurder rijbewijs

04 november 2019
Rijden onder invloed kost bestuurder rijbewijs

DORDRECHT - Gisteren vond een aanrijding plaats, waarbij de dader was weggereden. De politie kreeg de melding en vond het genoemde weggereden voertuig.

Op straat bleek al dat de bestuurder te diep in het glaasje had gekeken. De bestuurder was een 30-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De bestuurder werd als verdachte aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats van ongeval. Op het bureau bleek de verdachte 1400 ugl te blazen. Dit is meer dan zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

Het rijbewijs van de verdachte werd ingevorderd. Het Openbaar Ministerie zal zich buigen over een gepaste straf voor deze verdachte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.