Werkzaamheden MerwedeLingelijn 8 november t/m 10 november

05 november 2019
Werkzaamheden MerwedeLingelijn 8 november t/m 10 november

DORDRECHT / SLIEDRECHT - Vanwege geplande werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn van vrijdagavond 8 november t/m zondag 10 november worden er vervangende bussen ingezet tussen Dordrecht – Sliedrecht en Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam. 

Qbuzz zet op verschillende trajecten bussen in.

Elk half uur rijden er bussen tussen: 971 Dordrecht en Sliedrecht v.v. Deze stopt op Sliedrecht Baanhoek. 972 Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam v.v. Deze stopt op Blauwe Zoom. Richting Dordrecht Stadspolders kunt u reizen met stadsBuzz 3 en 5. 

De bushaltes in Sliedrecht, Blauwe Zoom en Hardinxveld-Giessendam bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations. De bushalte in Dordrecht bevindt zicht aan de achterzijde van het treinstation. 

De trein rijdt wel tussen Sliedrecht en Geldermalsen v.v. Deze trein stopt echter niet op Hardinxveld Blauwe Zoom. 

De werkzaamheden betreffen beveiligingsaanpassingen op het traject Kijfhoek Zuid Aansluiting – Lage Zwaluwe (voorbereiding ERTMS). 

Reizen met een hulpmiddel Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Hier gebruik van maken? Bel dan minimaal 2u vooraf met de klantenservice op 0900 - 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer.  Fietsen zijn helaas niet toegestaan in de bussen. 

Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. En houd hierbij extra rekening met de laatste en eerste trein of bus, dit kan significant afwijken van de normale dienstregeling. 

Maandag 11 november vanaf ca. 05.00 zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.