Stichting Present viert nieuw onderkomen aan de Noordendijk

20 september 2018
Stichting Present viert nieuw onderkomen aan de Noordendijk

DORDRECHT - Dinsdag 18 september heeft wethouder Peter Heijkoop de nieuwe locatie van Stichting Present officieel geopend, door een lintje door te knippen. Hier waren heel wat belangstellenden bij aanwezig. De coördinatoren Ellen van Dorp en Tineke Geertsma zijn erg tevreden met het nieuwe pand onderaan de Noordendijk. Hier hebben ze veel ruimte voor hun activiteiten en zelfs een opslagplek.

Peter Heijkoop verricht de openingshandeling

Het doorgeknipte lintje zat symbolisch over een kruiwagen heen. Die kruiwagen staat voor alle projecten van Present, waarbij de handen uit de mouwen worden gestoken om mensen te helpen. Vanuit het kantoor kunnen de coördinatoren organiseren, plannen, mensen motiveren, aanmoedigen, hulpvragen binnenkrijgen, mensen enthousiasmeren,....en GAAN. Gaan naar mensen die het even niet (meer) zelf kunnen. Bij Ellen en Tineke komen hiervoor zowel de hulpvragen binnen als aanmeldingen van vrijwilligers die een handje willen helpen.

Door de inzet van vrijwilligers worden er tuinen opgeknapt, huizen aan de binnenkant schoongemaakt, geschilderd en vloeren gelegd. Daarnaast zijn er vrijwilligers die zich inzetten in sociale projecten: ouderen of kwetsbare mensen even een ontspannen middag bezorgen.

Wilt u meer weten over het werk van Stichting Present, dan bent u welkom op het nieuwe kantoor op Noordendijk 89-2. Bellen kan ook: Ellen van Dorp tel. 06-15333042 of Tineke Geertsma tel. 06-13860806.

vlnr: Tineke Geertsma, Peter Heijkoop en Ellen van Dorp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.