Eerste jubileumboom geplant in kader Dordrecht 800 jaar stadsrechten

11 november 2019
Eerste jubileumboom geplant in kader Dordrecht 800 jaar stadsrechten

DORDRECHT - Ter gelegenheid van Dordrecht 800 jaar stadsrechten plant de gemeente 800 nieuwe bomen. Onderdeel daarvan zijn 80 jubileumbomen die ze weggeven aan particuliere eigenaren. Vanmiddag heeft wethouder Marco Stam de eerste jubileumboom voor 800 jaar Dordrecht geplant. Het is een zevenzonenboom in de Heinsiusstraat.

Dit voorjaar kon je een gratis jubileumboom aanvragen. De belangstelling was zeer groot. In een mum van tijd waren alle bomen 'vergeven'. Vanaf vandaag is het planten begonnen. In de komende weken worden alle 80 jubileumbomen in Dordrecht geplant.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.