1e Schaakteam Dordrecht excelleert en heeft weer titelkansen

15 november 2019 door Hennie van der Zouw
1e Schaakteam Dordrecht excelleert en heeft weer titelkansen

DORDRECHT - Schaakclub Dordrecht behaalde  in de eigen speelzaal De Crabbehoeve een eclatante 6,5-1,5 overwinning behaald tegen 3- voudig voormalig Nederlands kampioen Charlois Europoort.

Vorig seizoen werd daar nog van verloren, maar wist het 1e team van Schaakclub Dordrecht toch kampioen van de Rotterdamse Schaakbond te worden. Na het eerdere verlies tegen Spijkenisse zijn de kansen op prolongatie van die titel weer in eigen hand dankzij de eerste nederlaag van koploper Charlois/Europoort in Crabbehof.

Dordrecht 1 speelt zowel in topformatie in de landelijke KNSB-competitie als binnen het schaakverband van de RSB.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.