Verdachte steekpartij aangehouden

03 mei 2012

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij.

Nabij een gebouw aan de Middelweg raakten eerder die nacht een 36-jarige en een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond bij een steekpartij. De verdachte zou de twee mannen en een 21-jarige vrouw, een bekende van de verdachte, hebben benaderd, en hen vervolgens hebben bedreigd en mishandeld.

Daarbij zou hij op de twee mannen hebben ingestoken. Het drietal vluchtte weg en belde de politie, die snel ter plaatse was. Zij konden direct de 41-jarige verdachte aanhouden. Hij is naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De 36-jarige man is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Zijn toestand is stabiel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.