Man overleden na ruzie op Pearl-Buck Erf

16 november 2019
Man overleden na ruzie op Pearl-Buck Erf

DORDRECHT - Op zaterdagochtend 16 november vond er een stevige ruzie plaats in een woning aan het Pearl Buck Erf in de wijk Stadspolders. Uiteindelijk liep het helemaal uit de hand en eindigde het in een steekpartij.

Het slachtoffer werd in een auto naar de eerste hulp vervoerd, maar dit mocht niet meer baten. Voor de deur van het ziekenhuis overleed het slachtoffer.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht en heeft een man aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.