Chatten met de politie; woensdag met thema kindermishandeling

18 november 2019
Chatten met de politie; woensdag met thema kindermishandeling

DORDRECHT - Regelmatig is er de mogelijkheid om live te chatten met de politie over tal van actuele onderwerpen. Soms zijn de chats thematisch, zoals die van aankomende woensdag, 20 november van 19.00 tot 21.00 uur. Het thema is dan kindermishandeling. Maar ook dan is er altijd ruimte voor andere vragen/thema's.Ga naar vraaghetdepolitie.nl/chat

Ben jij zelf slachtoffer van geweld? Heb je vragen over het onderwerp? Of heb jij een vermoeden van (kinder)mishandeling en wil je weten wat je kan doen, dan kan er a.s. woensdag weer gechat worden met de politie.

Daarnaast zijn ze natuurlijk altijd bereikbaar via 0900-8844 (betaald) / via www.politie.nl of via de priveberichten als een vraag/melding niet kan wachten. Bij spoed, gevaar of heterdaad altijd 112.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.