Ziekenhuispersoneel in actie: 'Dit is ook voor de patiënt'

20 november 2019 door Hennie van der Zouw
Ziekenhuispersoneel in actie: 'Dit is ook voor de patiënt'

DRECHTSTEDEN - De ziekenhuizen in de regio doen op verschillende manieren mee aan de landelijke ziekenhuisstaking. Sommigen kiezen ervoor om massaal naar Utrecht af te reizen voor een centrale bijeenkomst.

Ook medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis doen aan deze protestdag mee. Dit betekent in grote lijnen dat op deze dag alleen spoedzorg wordt geboden, zoals normaal gesproken op een zondag. Ook afspraken die voor het welzijn en de veiligheid van kwetsbare patiënten niet kunnen worden uitgesteld, gaan door.

Op de actiedag maken medewerkers hun wensen en eisen en die van de vakbonden zichtbaar en hoorbaar in het ziekenhuis. Het Actiecomité en de Raad van Bestuur vragen uw begrip voor de gevolgen van de acties en hopen op uw steun voor de medewerkers.

Foto's: Rob van der Woude.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.