Songbirds 078 Festival alweer voor de helft voorbij gevlogen

21 november 2019 door Hennie van der Zouw
Songbirds 078 Festival alweer voor de helft voorbij gevlogen

DORDRECHT - De debuuteditie van het pop-up festival Songbirds 078 is alweer op de helft. Sinds het eerste weekend van oktober presenteert Songbirds 078 nieuwe en unieke parels in Dordrecht. Drie maanden lang, elk weekend weer, reist het festival langs bijzondere locaties.

Elke zaterdag en zondag verrast Songbirds 078 zijn bezoekers door ze mee te nemen naar nieuwe en/of bijzondere hotspots in Dordrecht, waar buitengewone muzikale acts en jonge talentvolle kunstenaars een pop-up podium krijgen. Er zijn nog acht unieke edities te gaan.

Eerder kon je al genieten van muziek van Vera Baldé en kunst van Mandy Sharabani - van Lopik en Sylvia vd Kamp bij het Magazijn, muziek van Xerocks bij Feestcafé bij Berry en hostte Songbirds 078 een podium in Bluebirds in the Backyard tijdens de Popronde, waar Sarah & Julia en Merel Sophie intieme liedjes speelden.

Komende zaterdag reist Songbirds 078 Festival weer verder naar DOOR, waar Lil Zjans haar hilarische teksten als ‘ik hossel je mossel’ en ‘check me uit, ov-chipkaart’ en pakkende refreintjes op de frisse beats van handlanger Yung Polar$ ten gehore zal brengen. Zondag strijkt het festival neer bij Atelier Katinka van Haren. Hier speelt Marlijn ontroerende, grappige en herkenbare nummers, die je doen denken aan Yentl en De Boer, maar ook aan Racoon.

Dit is nog niet alles, ook het Vogelnest, Bistro La Bohème, StayOkay, DOK Bar & Bites, Velvet Music en het SBK staan nog op het programma. Hier laten we je graag kennis maken met muziek van de Crooners, Miss Emma James & The Buffalo Beat, Yoni Bouma, Francesco Daniel, Ndedi van der veen en Juncker. Daarnaast kan je ook nog prachtige exposities van Agata Plank & Mariska Henseler bekijken. Toegang is altijd gratis.

Foto door: Leanne van Gurp

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.