Rinette Reynvaan en Esther van Beelen treden toe tot de raad van toezicht van Stichting Cultuureducatie

25 november 2019 door Hennie van der Zouw
Rinette Reynvaan en Esther van Beelen treden toe tot de raad van toezicht van Stichting Cultuureducatie

DRECHTSTREEK - De samenstelling van de raad van toezicht van Stichting Cultuureducatie (SCe) met haar vier labels Servicebureau Onderwijs&Cultuur, Popcentrale, ToBe cultuurcentrum en Muziekschool Ridderkerk is veranderd. De voorzitter van de raad van toezicht, Sjarlot Kooi, treedt af.  Rinette Reynvaan volgt Sjarlot Kooi op als voorzitter en Esther van Beelen treedt als vijfde lid toe tot de raad van toezicht. Wij zijn erg verheugd met de kennis en expertise die zij meenemen.

Sjarlot Kooi
Sjarlot Kooi, huidige voorzitter van de raad van toezicht SCe, vertrekt in december voor een jaar naar Oeganda. Daar gaat zij als gynaecoloog aan de slag. Afgelopen februari heeft zij, na 25 jaar gewerkt te hebben als gynaecoloog, afscheid genomen van het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Dit betekent een heel nieuw avontuur, waar zij bijzonder mooi werk gaat doen. SCe is Sjarlot Kooi dankbaar voor wat zij heeft betekend voor de organisatie.

Rinette Reynvaan
De nieuwe voorzitter van de raad van toezicht is Rinette Reynvaan. Rinette neemt als oud-wethouder van de gemeente Dordrecht een grote bestuurlijke ervaring met zich mee. Daarnaast is zij een groot liefhebber van kunst & cultuur en draagt zij cultuureducatie voor alle generaties een zeer warm hart toe.

Esther van Beelen
De raad van toezicht wordt uitgebreid met een vijfde lid: Esther van Beelen. Esther heeft veel ervaring in het sociaal domein en met het werken in wijken. Zij heeft een eigen onderneming en is daarnaast toezichthouder bij een woningbouwcorporatie. De raad van toezicht bekrachtigt de benoeming van Rinette en Esther in haar vergadering van 12 december a.s. en bestaat dan uit Rinette Reynvaan (voorzitter), Esther van Beelen, Stef Bahlmann, Niek Barendregt en John Goedee. Beide nieuwe leden zijn enthousiast om aan de slag te gaan en dragen graag bij aan cultuureducatie in Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam en de regio. Kijk voor meer informatie op www.sce.nu.

Op de foto: Rinette Reynvaan volgt Sjarlot Kooi op als voorzitter raad van toezicht Stichting Cultuureducatie. De foto is genomen in het Energiehuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.