Zaterdag 30 november ontvangt Ben Corino de Dordtse vioolbouwer Jan van der Elst

28 november 2019 door Hennie van der Zouw
Zaterdag 30 november ontvangt Ben Corino de Dordtse vioolbouwer Jan van der Elst

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 30 november ontvangt Ben Corino de Dordtse vioolbouwer Jan van der Elst als hoofdgast in zijn radioprogramma Studio De Witt. Van der Elst vioolbouwer, restaurateur van oude instrumenten en musicus, (Dordrecht 1961) volgde in de jaren ’80 een opleiding tot vioolbouwer in het Engelse Newark en werd begin jaren ’90 zelfstandig vioolbouwer in Dordrecht. Musiceren en vioolbouwen zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden.

In het Tweede uur is er aandacht voor de actualiteit van deze week uit Dordrecht en de Drechtsteden.

Dichter van Dienst is Maria Ros

In het derde uur van de Politieke stamtafel gaat Ben Corino in gesprek met politici over actuele politieke onderwerpen.

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM: Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.