Presentatie boek 'Dordrecht 366 dagen'

28 november 2019 door Hennie van der Zouw
Presentatie boek 'Dordrecht 366 dagen'

DORDRECHT - Woensdag 27 november om 17.00 uur was de presentatie van het boek 'Dordrecht 366 dagen.' Het Regionaal Archief Dordrecht heeft dit boek samengesteld met hierin voor alle 366 dagen van het (schrikkel)jaar een historische gebeurtenis, die op die datum in Dordrecht heeft plaatsgevonden.

Het boek is een geschenk aan de stad ter gelegenheid van de viering van Dordrecht 800 jaar stad. Wethouder Piet Sleeking nam het eerste exemplaar in ontvangst in het Dordrechts Museum.

Foto's: Wim van de Pol.Foto hierboven: De opening door de heer P.Schoon.


Foto hierboven: Teun de Bruijn


Foto hierboven: Kees Thies


Foto hierboven: De drukker.


Foto hierboven: Overhandiging eerste boek aan Piet Sleeking


Foto hierboven: Piet Sleeking.


Foto hierboven: De verkoop van het boek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.