Start Campagne “Koffiedrinken voor de Voedselbank”

29 november 2019 door Hennie van der Zouw
Start Campagne “Koffiedrinken voor de Voedselbank”

DORDRECHT - Jaarlijks organiseert de Voetselbank een actie met Douwe Egberts om koffiepunten te sparen in ruil voor pakken koffie. We leveren DE punten bij Douwe Egberts in en krijgen koffie voor mensen die dat nodig hebben. Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat koffie een moment van ontspanning kan geven voor mensen die een voedselpakket nodig hebben.

We vragen Dordtenaren daarbij om hulp:
Roep familie, vrienden, klasgenoten of collega’s op en verzamel de DE punten voor de Voedselbank. Knip de DE punten van de koffie en lever ze in bij onze verdeelpunten die door heel de stad verspreid zijn of bij onze hal. In Dubbeldam staat ook een grote doos in de Plus van Pel ’t Lam aan de Dubbelsteynlaan West 86 + 92 waar de punten in kunnen worden gedaan. De actie loopt vanaf nu tot 20 januari.

Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar maar wordt zeer gewaardeerd!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.