ING Bank aan de Johan de Wittstraat is weer open

02 december 2019
ING Bank aan de Johan de Wittstraat is weer open

DORDRECHT - Het kantoor van de ING Bank aan de Johan de Wittstraat is vandaag weer open gegaan. De afgelopen maanden was de locatie gesloten voor een grote verbouwing. Tot met afgelopen vrijdag was er een tijdelijk filiaal te vinden in de Visstraat.

Al enkele dagen is er een nieuw pinautomaat in gebruik bij de ING Bank aan de Johan de Wittstraat. Vorige week is de witte muur van top tot teen schoongespoten en binnen is er veel veranderd, voor een aangepaste dienstverlening. Binnen heeft het nu iets weg van een horeca-aangelegenheid. Dat is ook de bedoeling van de bank, om gastvrijheid uit te stralen.

De openingstijden zijn:
Maandag van 9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 9.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 9.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.