Politie zoekt getuigen van mislukte overval en aanrijding in Dordrecht

03 december 2019 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van mislukte overval en aanrijding in Dordrecht

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een overval die op 2 december plaatsvond op een supermarkt aan de Blekersdijk in Dordrecht. Enige tijd later vond een aanrijding plaats op de Julianastraat met de kruising Nassauweg. De betrokkenen bij de aanrijding zouden wel eens iets met de overval te maken kunnen hebben. De scooter in ieder geval wel.

Overval
Op die maandagochtend, om ongeveer 09.15 uur kwamen twee mannen op een scooter aan bij de supermarkt en één van hen ging naar binnen. Hij bedreigde het personeel met een mes, maar die bleek daar niet van onder de indruk. De overvallers vluchtten daarop snel weer weg.

Aanrijding
Later die dag vond op de Pr. Julianastraat (kruising Nassauweg) een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Op de scooter zaten drie mannen, waarvan er twee wisten te ontkomen. De derde bleek net iets langzamer te rennen dan de automobilist en hij kon worden aangehouden. De scooter werd in beslag genomen omdat deze vermoedelijk ook is gebruikt bij de overval.

Getuigen
De politie zoekt getuigen van zowel de overval als de aanrijding. Bent u getuige gewesst of heeft u andere informatie, neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Heeft u meer informatie?
Laat het de politie weten via het tipformulier.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.