Pakjesboot12 op bezoek in Dordrecht

04 december 2019
Pakjesboot12 op bezoek in Dordrecht

DORDRECHT - Op woensdag 4 december bracht Pakjesboot12 Dordrecht een bezoek. Het is de enige echte boot van Sinterklaas, die ook ieder jaar wordt gebruikt bij de nationale intocht.

Vanaf 13.00 uur konden de kinderen in de Kuipershaven aan boord komen om Sinterklaas te ontmoeten en zijn prachtige stoomboot te bekijken. Onderussen konden ze zien hoe pieten pepernoten bakken, pieten cadeautjes inpakken en kregen ze een kijkje in de slaapkamer van Sinterklaas.

Hieronder nog een leuk filmpje van Webcam Dordrecht:

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.