Verkiezing CJBD-er van het Jaar 2019/2020 op maandag 9 december

04 december 2019 door Hennie van der Zouw
Verkiezing CJBD-er van het Jaar 2019/2020 op maandag 9 december

DORDRECHT - Ondernemersvereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden staat voor de laatste stap van de verkiezing CJBD-er van het Jaar 2019/2020! Maandag 9 december geven de 3 genomineerden elk hun presentatie en daarna stemmen zowel leden als oud-winnaars wie de titel dit jaar krijgt. De genomineerden zijn (alfabetisch): Nico Bouwman van 1-2-Appletree, Hans de Jonge van ALLinLED en Wulfert Nannings van Nannings Catering. De winnaar van vorig jaar, Johan Borsje van JB Business Wear, heeft de eer de wisselbeker te overhandigen.

3 sterke kandidaten
“Elk jaar is het een verrassing te zien welke ondernemers onze leden hebben genomineerd voor de titel CJBD-er van het Jaar”, zegt Harry Eskes, voorzitter van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD). “In tegenstelling tot andere jaren is er maandagavond 9 december voor de leden in de zaal evenals de titelwinnaars van voorgaande jaren een actieve rol weggelegd. Nadat de genomineerden hun presentatie hebben gegeven, brengen zowel de aanwezige leden als de oud-winnaars hun stem uit. Na telling wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Dat wordt dus nog een spannend avondje voor de genomineerden! Het is voor het eerst dat wij de oud-winnaars vragen een stevige rol in de stemming te spelen. Zij weten als geen ander wat de titel betekent.”

Feestelijke avond in Kinepolis
De slotverkiezing van de CJBD-er van het Jaar 2019/2020 wordt gehouden bij Kinepolis Dordrecht en wordt voorafgegaan door een gezellige Winter BBQ. Dan is de verkiezing en afsluitend wordt er, dankzij Kinepolis, een echte ondernemersfilm gedraaid: The Chef. De avond begint om 18.00 uur en Kinepolis houdt de deuren tot 23.00 uur open. Aanmelden voor leden en niet-leden (vereist!) kan via www.cjbd.nl/agenda.

Foto-onderschrift: De genomineerden voor de titel CJBD-er van het Jaar 2019/2020

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.