Verkoop van de Dordtpas is gestart

05 december 2019 door Hennie van der Zouw
Verkoop van de Dordtpas is gestart

DORDRECHT - Sinds deze week kan iedereen in Dordrecht en daarbuiten een Dordtpas bestellen via de website www.Dordtpas.nl of aan de balie van het Stadskantoor. Hiermee kun je vanaf 1 januari 2020 gratis of met korting naar het zwembad, museum, bioscoop, theater en nog veel meer. De Dordtpas is de pas om eropuit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en samen te beleven. Met de Dordtpas haal je alles uit de stad. Eind 2018 heeft de gemeenteraad besloten om de Dordtpas vanaf 2020 uit te geven.

Acties die eraan komen
De pas is vanaf 1 januari 2020 te gebruiken, maar voor wie niet kan wachten, is de website nu al online met een voorproefje van de acties die eraan komen. Een keer gratis naar de film bij Kinepolis (daarna met korting), voor €5,- naar Blijdorp of 50% korting op een abonnement of onbeperkt gratis naar het Onderwijsmuseum. Nieuwsgierig naar de andere acties? Kijk op www.Dordtpas.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.