Politie waarschuwt voor babbeltruc in het centrum

05 december 2019
Politie waarschuwt voor babbeltruc in het centrum

DORDRECHT - De wijkagenten van het centrum vragen om alert te zijn in hun wijk. De laatste dagen zijn er overdag weer oplichters actief in diverse winkels en horecagelegenheden.

Middels een babbeltruc hebben er diefstallen plaatsgevonden. Vooral in eetgelegenheden, maar ook andere ondernemingen, waar mensen even rustig zitten. Een persoon spreekt je aan, legt bijvoorbeeld een plattegrond boven je telefoon en stelt een vraag. Intussen wordt je telefoon weggenomen.

Mocht dit je nu toch overkomen. Zorg dat je zolang het kan zicht blijft houden op de dader(s) en neem (via iemand anders zijn telefoon) direct contact op met de politie via 112.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.