World Cup Shorttrack zondag zo goed als uitverkocht

05 december 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Dordtenaren die van 14 t/m 16 februari het Shorttrack spektakel in de Sportboulevard willen meemaken, moeten snel zijn! De zondag is al zo goed als uitverkocht, er zijn slechts nog enkele tickets beschikbaar. Voor vrijdag en zaterdag zijn nog wel tickets, maar ook die gaan snel.

De prestaties van de Nederlandse shorttrackers op het internationale toneel, aangevoerd door Suzanne Schulting, dragen er toe bij dat de sport in Nederland nog altijd groeit in populariteit. Zeker de gouden medaille op de 1000 meter van Schulting tijdens de Olympische Spelen in Zuid Korea, maar ook de zilveren medailles van Yara van Kerkhof en Sjinkie Knegt, en de bronzen medaille voor de vrouwen relay, zetten de sport definitief op de kaart.

Afgelopen weekend won Schulting tijdens de derde ISU World Cup van het seizoen in Nagoya drie medailles: brons bij de gemengde relay, zilver op de 1000m en goud op de 1500 m. In Dordrecht wordt de zesde en laatste World Cup van het seizoen gereden.

Shorttrack staat in Nederland niet alleen bekend om het spektakel op de ijsbaan, maar ook het hoge entertainment gehalte waardoor publiek wordt meegezogen draagt bij aan een ongekend leuke sfeer in de ijshal. Ook naast de ijsbaan is er voor jong en oud genoeg te doen.

Voor meer informatie en tickets ga naar:
https://www.schaatsen.nl/kalender/2020/2/isu-world-cup-6-st/#!#algemeen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.