Kerstcadeau voor Voedselbank

05 december 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Met Sinterklaas heeft de Voedselbank al een Kerstcadeau gekregen. Vijfentwintighonderd euro is de mooie opbrengst van de Tweedehands Boekenmarkt, die op 23 november j.l. is gehouden in de Open Hof kerk in Sterrenburg, acht kerken deden hieraan mee.

Het geld wordt gebruikt voor het kerstdiner voor cliënten van de Voedselbank. Op de foto overhandigen Marijanne van der Vegt en Jannie Kleingeld van de Open Hof de cheque aan Marian Pater van de Voedselbank.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.