Bonfire zoekt andere locatie en houdt leegverkoop

07 december 2019
Bonfire zoekt andere locatie en houdt leegverkoop

DORDRECHT - Bonfire houdt grote opruiming. Op 13 en 14 december is er bij de voormalige Bonifatiuskerk, waar Bonfire gevestigd is, leegverkoop. Het pand is verkocht en per 1 januari wordt het verbouwd tot appartementencomplex.

Na het vertrek van Bibelot naar het Energiehuis heeft de Christelijke organisatie Bonfire hier zeven jaar lang diverse evenementen georganiseerd. Zij zijn nog op zoek naar een andere locatie, om hun werk voort te kunnen zetten.

De spullen verhuizen naar een andere locatie is niet aan de orde. Daarom verkoopt Bonfire hun meubilair, kerstversiering, tafels, stoelen, keukengerei en meer. Op 13 december kun je terecht van 10.00 tot 21.00 uur en op 14 december van 10.00 tot 17.00 uur. Bonfire is gevestigd aan de Wijnstraat 117.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.