Medaille en oorkonde voor Ruud Stehouwer voor redden van man van verdrinkingsdood

09 december 2019

DORDRECHT - Afgelopen vrijdag ontving burgemeester Wouter Kolff de heer R.J.W. (Ruud) Stehouwer op het Stadhuis om hem de bronzen medaille en oorkonde te overhandigen.

Op 1 mei dit jaar redde de heer Stehouwer een 42 jarige man van de verdrinkingsdood, die met zijn driewielfiets te water was geraakt in de sloot naast de Krispijnseweg. De medaille en oorkonde voor deze held zijn beschikbaar gesteld door de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.