Op 21 december meelopen met de lichtjestocht door Wielwijk

14 december 2019
Op 21 december meelopen met de lichtjestocht door Wielwijk

DORDRECHT - Op zaterdag 21 december van 16.30 tot 18.30 is er een lichtjestocht door Wielwijk. Het thema is: De Wijzen uit het Oosten gaan op zoek naar de koning. Ga je met hen mee op reis?

Er wordt verzameld in wijkcentrum de Admiraal, Admiraalsplein 168. Daar wordt vertrokken om 16.30 uur. De lichtjestocht eindigt in de Andreaskerk, Jacob van Heemskerckstraat 19. Daar zijn warme drankjes met wat lekkers. Ook kun je er knutselen en een cakeje verieren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.