Gezellig Kerstdiner in en met De Buitenwacht

23 december 2019 door Hennie van der Zouw
Gezellig Kerstdiner in en met De Buitenwacht

DORDRECHT - Zorgorganisatie Pameijer organiseerde ook dit jaar een gezellig Kerstdiner in en met Centrum De Buitenwacht in Krispijn.

. Meer dan 100 cliënten, omwonenden en andere buurtbewoners kwamen op 18 december bij elkaar om samen te eten, praten en bingo te spelen. Niemand ging zonder prijs naar huis: met behulp van vele sponsoren kreeg iedereen een leuk kerstpakketje mee.

De Buitenwacht in Dordrecht bestaat vanaf 1982 en is een plek voor solidariteit. In het verleden heette het gebouw nog de Zuiderkerk of de Johanneskerk.

Stichting de Buitenwacht is al tientallen jaren eigenaar van het bijzondere pand aan de Bosboom Toussaitstraat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.