Rotary SantaRun: In Santapak rennen voor het goede doel

09 december 2019
Rotary SantaRun: In Santapak rennen voor het goede doel

DORDRECHT - Op vrijdag 20 december 2019 organiseert de Rotary Club Dordrecht voor het achtste achtereenvolgende jaar de SantaRun. Inmiddels is deze ‘Kerst’ run een begrip geworden in Dordrecht. Het is de gezelligste run/walk van het jaar waaraan ieder jaar weer ongeveer 1.000 lopers meedoen. Verkleed als kerstman kunnen sportievelingen van alle leeftijden het bijna drie kilometer lange parcours afleggen. En het mooie is dat door deelname aan de SantaRun goede doelen worden ondersteund.

Dit jaar ondersteunen zij twee goede doelen met de opbrengst van de SantaRun: het Talentenfonds van Stichting Leergeld en Sportclub Redo. Als Rotary Club vinden zij het belangrijk om een financiële bijdrage te kunnen doen aan het Talentenfonds omdat zij graag willen dat kinderen van wie de ouders het financieel erg zwaar hebben, hun talent verder kunnen ontwikkelen.

Daarnaast hebben zij gekozen om Sportclub Redo te ondersteunen met een bijdrage omdat zij graag willen dat de club zich verder kan ontwikkelen om sporten aan te bieden aan mensen met een verstandelijke beperking.

We moedigen iedereen aan om deel te nemen. Inschrijven kan op
https://dordrecht.rotarysantarun.nl/. Het is een groot feest voor iedereen. Hoe mooi is het om vlak voor kerst samen met je familie, vrienden, kennissen, bedrijf, sportclub, school of andere instelling verkleed in een kerstmannenpak mee te lopen? De start is op het Scheffersplein en na een gezamenlijke warming up o.l.v. SportCity lopen of rennen de deelnemers door onze prachtige binnenstad. Heel graag tot 20 december.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.