Een frisse nieuwjaarsduik bij de Merwelanden voor bikkels

28 december 2016
Een frisse nieuwjaarsduik bij de Merwelanden voor bikkels

DORDRECHT - Ook dit jaar organiseert NatuurlijkSportief de gezellige Dordtse nieuwjaarsduik in de Merwelanden voor alle sportievelingen die tegen een koudje kunnen.

Een frisse start van het nieuwe jaar met een duik in ons eigen Dordtse water. De duik is voor iedereen, gratis en op eigen risico. We verzamelen op het strandje bij de zwemplas in de Merwelanden en om 13:00 duiken we met z’n allen het nieuwe jaar in. Na afloop is er voor alle duikers een heerlijke kop Unox erwtensoep in restaurant de Merwelanden, waar ook dit jaar iedereen zich weer lekker kan opwarmen en gezellig kan na kletsen.

NatuurlijkSportief wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe geweldig het is om buiten te zijn in de prachtige Dordtse natuur. Het hele jaar sporten we buiten en jaarlijks organiseren we de nieuwjaarsduik aan de rand van de Dordtse Biesbosch.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.