Het nieuwe jaar fris beginnen met de nieuwjaarsduik

24 december 2018
Het nieuwe jaar fris beginnen met de nieuwjaarsduik

DORDRECHT - De traditionele nieuwjaarsduik in Dordrecht vindt plaats op 1 januari 2019 van 13.00 tot 14.00 uur. Iedereen die zich die dag verveelt, kan zich tooien in zwemkleding en optrekken naar het strandje in de Merwelanden.

De duik wordt organiseerd door NatuurlijkSportief. “De  duik is gezellig en eenvoudig”, aldus de organisatie. Je krijgt van hen een originele unox muts en na afloop een kop warme erwtensoep in restaurant de Merwelanden.

Aanmelden voor de activiteit is niet nodig. De deelname is gratis en er zijn geen voorzieningen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.