De traditionele nieuwjaarsduik in de Merwelanden

02 januari 2019
De traditionele nieuwjaarsduik in de Merwelanden

DORDRECHT - De traditionele nieuwjaarsduik vond ook dit jaar plaats op 1 januari. Van 13.00 tot 14.00 uur kon iedereen die zich die dag verveelde, zich  tooien in zwemkleding en naar het strandje in de Merwelanden komen.

De duik werd ook dit jaar weer organiseerd door NatuurlijkSportief. “De  duik was gezellig en eenvoudig”, aldus de organisatie. De deelnemers kregen van de organisatie een originele unox muts en na afloop een kop warme erwtensoep in restaurant de Merwelanden.

De deelname was gratis.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.