Dinsdag 7 januari is de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur

02 januari 2020

DORDRECHT - Op dinsdag 7 januari is de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur. In het Stadhuis blikt het college terug op afgeronde en nieuwe projecten. Iedereen is welkom tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Je hebt toegang tot het Stadhuis via de ingang Voorstraat 367. Burgemeester Wouter Kolff houdt rond 20.45 uur een toespraak. Tot 21.00 uur wordt geen alcohol geschonken.

Het eerste uur staat het college op een rij zodat er kans is alle bestuurders de hand te schudden. Na de toespraak van burgemeester Kolff verspreiden de wethouders zich door de hal zodat er ook individuele contacten mogelijk zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.