Weer skaten bij Skatepark Dordrecht, na opruimactie

06 januari 2020
Weer skaten bij Skatepark Dordrecht, na opruimactie

DORDRECHT - Er kan weer geskatet worden bij het Skatepark Dordrecht. Na de jaarwisseling is hier een kleine ravage aangericht, en zijn er een kapot verkeersbord, overal vuurwerkresten en zelfs een stuk kapotte muur achtergelaten.

De jongens op de foto hebben eind vorige week hun schouders eronder gezet en de boel opgeruimd. Sandy Dingo Rafaela heeft uiteindelijk met de auto de zakken en de laatste resten afgevoerd. Fier Skateshop heeft het initiatief genomen om het skatepark weer skatevriendelijk te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.