Onderzoek naar brand in flat aan de Vliegenstraat

06 januari 2020
Onderzoek naar brand in flat aan de Vliegenstraat

DORDRECHT - Veiligheidsregio zhz meldde gisterenochtend op 5 januari dat er brand was uitgebroken in een flat aan de WH Vliegenstraat in Dordrecht. Al snel werd deze brand aangemerkt als grote brand.

Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen, er was niemand in de woning meer aanwezig. Eén persoon werd door de brandweer met een hoogwerker van het balkon van een naastliggende flatwoning gered. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand, die mogelijk is aangestoken.

Een flatwoning op de bovenste verdieping van het pand is volledig uitgebrand. De brandweer heeft gisteren rond 6.00 uur het sein ‘brand meester’ gegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.