Crash na tanken zonder betalen

06 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Crash na tanken zonder betalen

DORDRECHT - Afgelopen nacht dacht een 26 jarige Fransman, bij het Shell tankstation aan de Zuidpunt in Dordrecht, te kunnen tanken en zonder hiervoor te betalen, weg te kunnen rijden.

Al snel werd het voertuig op de A16 ter hoogte van Breda gespot door collega's van de Landelijke Eenheid.

Ter hoogte van de grensovergang Hazeldonk, negeerde de man het stopteken en een achtervolging was het gevolg.

Ver kwam de man niet, want op het industrieterrein in Meer (België) zag de bestuurder een bocht over het hoofd en verloor hierbij de macht over het stuur. De auto kwam tot stilstand op een muur en tegen een bedrijfsbus.

Hier werd naast de bestuurder, ook een 27 jarige Franse bijrijder aangehouden. Na een onderzoek in de auto, troffen de Belgische collega's een vuurwapen, pepperspray, grote hoeveelheid softdrugs en tientallen verpakkingen met parfums aan. (Vermoedelijk van diefstal afkomstig).

De mannen zijn in België ingesloten en de Belgische collega's zullen het onderzoek doen in samenwerking met onze recherche.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.