Vrolijke landelijke musical Kinky Boots te zien bij Kunstmin

07 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Vrolijke landelijke musical Kinky Boots te zien bij Kunstmin

DORDRECHT - De feelgood Broadwayshow Kinky Boots (goed voor 10 Musical Award nominaties) is komende dagen te zien in Dordrecht. De musical vertelt het waargebeurde muzikale verhaal van Charlie die het geluk terugvindt. Deze vrolijke show is een aanrader voor de hele familie, van jong tot oud. Ontroerend en boordevol prachtige live zang, dans en muziek.

Geniet op vrijdag 10 januari en zaterdag 11 januari van de lande landelijke musical Kinky Boots bij Kunstmin. Een voorstelling over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, vol swingende muziek van wereldster Cyndi Lauper. Kaarten: www.kunstmin.nl/ vanaf €45,50.

Het verhaal van Kinky Boots
Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Geen pretje, want hij weet niet waar hij moet beginnen om deze zaak weer tot een succes te maken. Dan komt de als bokser getrainde Simon op zijn pad, een jongeman die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten ze zich op de markt van prachtige laarzen. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze ontwikkeling.

10 Musical Awards nominaties
Na het daverend succes in New York, is deze vrolijke Broadway musical in Nederland te zien. Kinky Boots heeft tien nominaties voor een Musical Award, waaronder die voor de beste grote musical, beste mannelijke hoofdrol (Naidjim Severina) en beste vrouwelijke bijrol (Vajèn van den Bosch). De uiteindelijke winnaars worden begin januari 2020 landelijk bekendgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.