Ifor Schrauwen en Bibelot genomineerd voor NMI-Awards 2020

09 januari 2020
Ifor Schrauwen en Bibelot genomineerd voor NMI-Awards 2020

DORDRECHT - De programmacoördinator van Big Rivers, Ifor Schrauwen, is genomineerd als beste 'stille kracht' voor de NMI-Awards 2020 (Nederlandse Muziek Industrie Awards). Daarnaast is poptempel Bibelot ook nog eens genomineerd voor beste maaltijd voor de artiesten.

Ifor is naast programma coördinator, één van de initiatiefnemers van het Vogelnest. Dit is een ontmoetingscentrum in de Vogelbuurt, van waaruit tal van activiteiten worden georganiseerd. De buurt is hierdoor levendiger en socialer geworden. Ook heeft Ifor jarenlang de programmering voor Bibelot verzorgt. Maar voor de nominering voor de NMI-Awards 2020 staat centraal dat hij al jaren programmacoördinator is bij Big Rivers.

Bij de NMI awards gaat het om diegene die ‘het mede mogelijk maken’. Zonder hen zou er geen Nederlandse muziekindustrie zijn, zoals die er nu is. Er zijn negen categorieën, zoals beste muziekjournalist en mooiste festivalconcept. Podia, festivals en mensen, vaak achter de schermen, worden zo in het zonnetje gezet.

De uitreiking van de NMI awards zal plaats vinden tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen op donderdag 16 januari in De Drie Gezusters. Stemmen kan vanaf nu iedere dag via: https://nmi-awards.nl/#overnmiawards

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.