Weer tal van artiesten op The Second Night of Experimental Boredom

11 januari 2020
Weer tal van artiesten op The Second Night of Experimental Boredom

DORDRECHT - Op vrijdag 17 januari vindt de The Second Night of Experimental Boredom (Avond van Experimentele Verveling) plaats op 222lodge. Een groot aantal artiesten zal hun werk tonen bij het kunstenaarscollectief Singel 222. Dat doen zij geheel zonder pretenties.

De eerste, overigens helemaal niet vervelende avond, vond een jaar geleden plaats. Het was een wervelende avond, met veel variatie. Zo waren er zowel buiten als binnen, installaties, performances en vertelde een fotografe over haar werk. Ook de tweede aflevering biedt een avondvullend programma. Het is georganiseerd door Singel 222 en Frans van Lent.

De avond is van 20:00 tot 23:00 uur en vindt plaats bij Singel 222 . De toegang is gratis .

Aan het event werken de volgende kunstenaars mee:
Martin Adolfsson
Katina Bitsicas
Greig Burgoyne
Robert Ladislas Derr
Jessica van Deursen
Bartolomé Ferrando
Natalie Fyfe
Peter Horneland
Maarten Janssen
Stefan Klein
Frans van Lent
Boris Marinin
Almudena Millán
Vinny Montag
Marnik Neven
Nico Parlevliet
Lucia Peiró
Liz Rodda
Pepe Romero
Ron Sluik
Topp & Dubio
Elia Torrecilla
ieke Trinks & Bernard Roddy
(uitgevoerd door: Base80 & ieke Trinks)
Casper van der Veen
Vonk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.