Jongeren, verdacht van brandstichting speeltoestel op de Jozef Israelstraat, aangehouden

13 januari 2020
Jongeren, verdacht van brandstichting speeltoestel op de Jozef Israelstraat, aangehouden

DORDRECHT - Vandaag zijn er twee 16-jarige jongens uit Dordrecht, aangehouden voor brandstichting en openlijke geweldpleging tegen goederen. De jongens worden verdacht van een brandstichting gepleegd op oudjaarsdag in een speeltoestel op de Jozef Israelstraat in Dordrecht. Uit onderzoek is gebleken dat de brandstichting gepleegd is met behulp van een gemaakte vuurwerkbom.

Door de brandstichting is er voor circa 6.000 euro schade veroorzaakt. De verdachten hebben na verhoor een dagvaarding ontvangen en zullen zich later moeten verantwoorden voor de rechter. De schade zal verhaald worden op de verdachten.

Eerder deze week is er ook proces verbaal opgemaakt tegen een 19 jarige Dordtenaar ter zake baldadigheid. De verdachte zou verantwoordelijk zijn voor de brandstichting en vernieling van een container op de Verhulststraat in Dordrecht tijdens de jaarwisseling.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.