Podiumplaatsen voor kunstrijdsters in Groningen

13 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen voor  kunstrijdsters  in Groningen

DORDRECHT - Zaterdag 11 januari werd in het Hoge Noorden de Bokaal 3 verreden. Zowel Mandy van den Dries (9) uit Rotterdam  als Lucia van Stenis  (8) en Kate van Mazijk (10) beiden  uit Berkel en Rodenrijs reden  in Groningen reden  een uitstekende kür in de categorie Mini’s en een veld van maar liefst 28 rijdsters. 

Alle drie reden zij een  kür  met technisch moeilijke elementen in een eigen stijl en performance en reed  een mooi PB. Met een puntentotaal  26,64  eindigde Mandy  op een fantastische 2e plaats.
De 3e plaats op het podium was voor clubgenote Lucia van Stenis (8) en met  24,78 eindigde Kate op een mooie 6e plaats.

De drie Dordtse dames Mini’s  Evie Wepster (11), Miya Paul (10) en Rozemarijn van der Gaag (11) eindigen op respectievelijk een 15, 20e en 22e plaats.

In de categorie Midi’s eindigde Enja Knapen (11) uit Breda op een mooie 12e plaats en de dames Maxi’s Sacha van der Beek (20) uit Maasdam en Suzanne van Efferen (16) uit Puttershoek eindigden op de 6e en 13e plaats.

De rijdsters kunnen zich in deze Bokalen wedstrijden kwalificeren voor deelname aan de finale.
Enja, Suzanne, Mandy , Lucia en Kate  hebben  zich reeds gekwalificeerd voor deelname aan de finale op 20 maart 2020 in Utrecht. In de volgende wedstrijd over twee weken  in Zoetermeer kunnen de nog niet geplaatste  rijdsters zich nog kwalificeren voor deelname aan de finale.

De rijdsters van Kunstrijvereniging De Drechtsteden in Dordrecht werden  in Groningen gecoacht door hun trainster Marieke Ter-Kruithof.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.