Brand in gevangenis aan de Kerkeplaat

16 januari 2020
Brand in gevangenis aan de Kerkeplaat

DORDRECHT - In een cel van de Penitentiaire Inrichting (PI) aan de Kerkeplaat in Dordrecht is woensdagavond 15 januari 2020 brand uitgebroken, meldt ZHZActueel

Omstreeks 19.00 uur werd de brandweer gealarmeerd. Direct werd opgeschaald naar ‘middelbrand’. Twee blusvoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Brandweerlieden wisten een kleine brand in de cel snel te blussen. De ambulancedienst kwam ter plaatse voor twee personen die rook hadden ingeademd.

De persoon die in de desbetreffende cel zat is verplaatst. Verder hoefde er geen gedetineerden verplaatst te worden. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.