Insula college bezoekt Prins Bernhardschool

17 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Insula college bezoekt Prins Bernhardschool

DORDRECHT - Maandag 13 januari jongstleden is er een kleine delegatie van het Insula college op bezoek geweest bij de Prins Bernhardschool. De studenten van het Insula college kwamen niet met lege handen, maar hadden lekkere warme chocolademelk meegenomen. Ondertussen brachten zij met een mooie kaart de open dagen onder de aandacht. Erg leuk om te zien dat de kinderen van groep 7 en 8, onder het genot van de warme chocolademelk, de kaart aandachtig bekeken.

In de maand januari zijn er 3 open dagen waar de leerlingen van groep 7 en 8 een kijkje kunnen nemen:
- Halmaheiraplein (Havo/VWO): 22 januari 2020 van 14.30 tot 20.00 uur
- Leerpark (VMBO): 25 januari 2020 van 09.30 tot 13.00 uur
- Koningstraat (Mavo/Havo): 29 januari 2020 van 14.30 tot 20.00 uur

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.