Nieuw stadion voor FC Dordrecht? Helaas geen meerderheid

22 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Nieuw stadion voor FC Dordrecht? Helaas geen meerderheid

DORDRECHT - Gisteravond, dinsdag 21 januari 2020 is de kans dat FC Dordrecht op korte termijn een nieuw stadion zal kunnen gaan bouwen in rook opgegaan. Tijdens de gemeenteraadsvergadering bleek dat een meerderheid van de raad géén garantie wil geven voor een lening voor het realiseren van een nieuw en modern stadion..

Burgemeester en wethouders van Dordrecht wilden dat ook niet en kregen hiervoor steun van de vier coalitiepartijen. Er is nog een klein beetje hoop voor FC dordrecht, want de oppositie ziet nog wel mogelijkheden......

Foto's: Wim van de Pol.


Afgevaardigden van amateurclubs DFC / Hawks / RCD


Een gedeelte van de oppositie.


Ook de jeugd was aanwezig.


VVD: R.C.den Heijer: Weinig antwoorden op de vragen van oppositie.


Wethouders P.Sleeking en M.Stam druk bezig met opmerkingen.


Er was ook een flink aantal supporters aanwezig.


Tijdens de pauze was er veel overleg op de publieke tribune.


Directeur de Zeeuw van FC Dordrecht en commercieel manager Henk Donkervoort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.