Politie handhaaft streng tijdens afsluitingen Dordrecht en N3

23 januari 2020
Politie handhaaft streng tijdens afsluitingen Dordrecht en N3

DORDRECHT - De Politie Dordrecht en andere instanties zullen streng handhaven tijdens de afsluiting van de N3 ter hoogte van de Wantijbrug sinds afgelopen weekend. Zij kijkt mee of alles wel goed gaat om alles vlotjes te laten verlopen. De politie waarschuwt daarbij om niet met de auto over de stoep of fietspad te gaan rijden. Ook een busbaan gebruiken is niet toegestaan.

Ook zijn er diverse wegen in Dordrecht afgesloten. Dat geeft de nodige problemen. zo moest een ambulance zich gisteren door het verkeer heen wrikken.

Overigens, de eerste dagen van de afsluiting ziet de politie dat bijna iedereen zich op de juiste manier gedraagt. Als punt waar nog winst valt te behalen voor de doorstroming van het verkeer, noemt ze het vrijlaten van het kruisingsvlak bij de verkeerslichten (zie bijgevoegde foto).

Enkele tips van de politie:
- Houd rekening met extra reistijd.
- Geef elkaar de ruimte
- Houd je aan de verkeersregels en tekens.
- Plan je reis. Houd de verkeersinformatie in de gaten.
- Geef hulpdiensten de ruimte.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.