Podiumplaatsen kunstrijders in internationale Stars on Ice Cup 2020

28 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen kunstrijders in internationale Stars on Ice Cup 2020

DORDRECHT - Het Silverdome in Zoetermeer was het weekend van 25 en 26 januari het toneel voor de Stars on Ice Cup 2020. Een internationale wedstrijd met ruim 400 deelnemers in verschillende categorieën en een afvaardiging van 22 rijdsters van Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht waarin podiumplaatsen en mooie persoonlijke successen behaald werden in de vorm van PB’s.

Zilver voor Kate van Mazijk en Mandy van den Dries
In de categorie Mini’s group 1 en een veld van 15 rijdsters was er een 2e plaats op het  podium voor Kate van Mazijk (11) uit Berkel en Rodenrijs en de 3e plaats voor Miya Paul (10) uit Dordrecht. De Dordtse Evie Wepster (11) mocht een mooie 4e plaats bijschrijven.

In de  Mini’s group 2 reed Mandy van de Dries (9) uit Rotterdam een super kür waarmee zij zich naar de 2e plaats op het podium reed. Clubgenootje Lucia van Stenis (8) uit Berkel en Rodenrijs eindigde op een mooie 4e plaats.

De jongste rijdster van de Dordtse Vereniging Lucie Remy (5 jaar) reed in de categorie  Starters en mocht een beker mee naar huis nemen.

1e plaats voor Sanne Haanstra
De Dordtse Sanne Haanstra (18) maakte halverwege het seizoen de switch naar een hogere categorie Advanced Novice B Ladies en reed zich in een veld van 13 rijdsters overtuigend naar de 1e plaats.

Op zondag 26 januari werd de wedstrijd vervolgd met de categorie Pupillen.
In de Pupillen 2 reed de Dordtse Kahlan Gooijer (8) voor de eerste keer haar nieuwe kür en niet onverdienstelijk. Zij eindigde in een veld van 18 rijdsters overtuigend op de 2e plaats van het podium.
In de Pupillen 1 wist de 10 jarige Veerle van de Ven uit Dordrecht zich in een grote groep van 22 rijdsters zich heel knap naar de 1e plaats te rijden.


Kahlan Gooijer met haar coach Romy de Sterke

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.