Diverse ambulances en politiewagens rukken uit voor incident aan Verlengde Schoolstraat

29 januari 2020
Diverse ambulances en politiewagens rukken uit voor incident aan Verlengde Schoolstraat

DORDRECHT - Op woensdag 29 januari 2020, omstreeks 17.00 uur, heeft er een incident plaatsgevonden in een pand aan de Verlengde Schoolstraat.

Een of meerdere personen, in een aldaar gelegen pand, hadden dringend medische hulp nodig waarna verschillende ambulance- en politievoertuigen zich naar de plek begaven.

Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen die, vanwege de smalle straten, op het nabij gelegen Otto Dickeplein landde. Het medisch personeel werd vervolgens met een politieauto naar de Verlengde Schoolstraat gebracht.
Ter plaatse werd besloten dat het (de) slachtoffer(s) alsnog per ambulance naar het ziekenhuis werd(en) vervoerd.

De politie heeft laten weten geen inhoudelijke informatie te hebben over het voorval, omdat zij slechts ter ondersteuning van het zorgpersoneel aanwezig waren en meldt verder dat er geen sprake was van een strafbaar feit.


Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.