Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht maandag 3 februari een uur live op radio Rijnmond

02 februari 2020
Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht maandag 3 februari een uur live op radio Rijnmond

DORDRECHT - Burgemeester Wouter Kolff is maandagmiddag vanaf 16 uur te gast in het programma van Ruud de Boer op radio Rijnmond. De gemeente Dordrecht kondigt dat op de volgende manier aan:

Maandag 3 februari 16.00 uur: burgemeester live in gesprek op Radio Rijnmond

Burgemeester Wouter Kolff gaat maandag 3 februari op Radio Rijnmond een uur live in gesprek met presentator Ruud de Boer. Allerlei (actuele) onderwerpen komen tijdens dit gesprek aan bod.

(eerdere aankondiging komst Wouter Kolff naar radio Rijnmond op website RTV Rijnmond)

Voor hem kwam een absolute droom uit: burgemeester worden van de oudste stad van Nederland. Een plek waar zoveel geschiedenis is geschreven. Allez, een stad waar ook veel door Dordtenaren wordt gemopperd. Maar bovenal een stad om trots op te zijn!
Geschreven door
Ruud de Boer

Deze jonge bestuurder heeft inmiddels zijn droomhuis gevonden. En? Voelt hij zich na vier maanden al als een vis in het water? Nu hij inmiddels zijn werkkamer enigszins op orde heeft, is het tijd voor een langer gesprek bij Rijnmond Nu.

Heb jij vragen voor Wouter Kolff? Bel naar de studio: 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl.

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.

Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.