Studio De Witt van presentator BEN CORINO viert zaterdag 1 februari lustrum-uitzending

30 januari 2020
Studio De Witt van presentator BEN CORINO viert zaterdag 1 februari lustrum-uitzending

DORDRECHT / PAPENDRECHT - In januari 2015 starte Studio De Witt haar eerste uitzending en nu 5 jaar later viert het programma haar lustrum uitzending. Ben Corino is al een lustrumlang de vaste presentator.

Daarom kent de uitzending zaterdag 1 februari een andere programmering van Studio De Witt op Drechtstad FM en Papendrecht FM en een wat andere opzet. Een lustrum mag je wel als een klein beetje vieren.

Een bescheiden feestje is wel op zijn plaats. Geld voor een radio feestje is er niet. Maar niet getreurd wij maken er toch een bijzondere uitzending van. Vijf jaar was Studio De Witt wekelijks on-air en online. Wij ontvingen 265 hoofdgasten uit Dordrecht en de Drechtsteden, die ieder hun eigen verhaal hadden. Een veelvoud aan actualiteitsgasten, Dichters van Dienst en politici. Er kwam zelfs een dichtbundel uit onder de titel ‘Dichters van Dienst, poëzie uit Studio De Witt’ van uitgeverij Liverse.

Zaterdag 1 februari tussen 10.00 uur en 12.00 uur keren een vijftal oud-hoofdgasten uit het eerste lustrum terug. Columnist Kees Thies, journalist Jaap Bouwman, Directeur van Bibliotheek AanZet Ankie Kesseler, oud- Stadsdichter Marieke van Leeuwen, Philip Elzerman en historicus/publicist Kees Klok en wellicht komen er nog een aantal oud-gasten aan. Met de vraag aan hen......hoe is het nu met je?

Het verjaardag feestje willen wij ook met de luisteraars en ‘terug’ luisteraars vieren. Wij vinden het hartstikke leuk als je langs komt en een kijkje achter de schermen komt nemen. Met eigen ogen kan men zien hoe het radioprogramma tot stand komt. Vanaf 09.30 uur is iedereen van harte welkom. Het adres is Mediacentrum Dordrecht Leerparkpromenade 120 3312KW in Dordrecht, begane grond.

De koffie, in de koffieautomaat, staat klaar.

Tot zaterdag met een groet van Ben Corino..

Dichter van Dienst is Kees-Jan Visser

In het derde uur aan de Politieke stamtafel aandacht voor de politiek uit Dordrecht en de Drechtsteden

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Foto: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.